Pitypang hírek

szeptember 15, 2023

Beszoktatás az óvodába

A Pitypang Óvoda szeretettel várja a kiscsoportosokat!

Az óvodakezdés, a kisgyermek közösségbe kerülése, a családok életében nagy változás. Ahhoz, hogy ez a beilleszkedés zökkenőmentes legyen, a szülőnek és gyerekeknek is fontos hangolódnia erre a szükségszerű kihívásra. Ezért jó, ha már a nyáron szánunk erre időt. Azoknál a családoknál, ahol a kisgyermek nem járt bölcsődébe, az óvodai beszoktatással kezdődik a közösségbe illeszkedés.

május 17, 2023

Tűzoltók lepték meg a Pitypang Óvodát

Megismerhették a tűzoltók munkáját, bábelőadást nézhettek és ügyességi játékokon vehettek részt. Köszönjük!

https://www.facebook.com/pitypangsportovoda

április 18, 2023

Beiratkozás a Pitypang oviba

 

Idén május 8-9-10. napján írathatják be óvodaköteles gyermekeiket a Pitypang Sport Óvodába. Varga Valentina intézményvezető sok jelentkezőre számít.

 

Jelentkezési lap letöltése
április 05, 2023

CSIPEGETŐ NAPOK

2023. április 26-27. 15.30-17.00
Óvodánkban a beiratkozást megelőzően nyílt napot, Csipegető napot, szervezünk, mely során lehetőségük van a gyermekeknek és szülőknek megismerkedni az óvodapedagógusokkal, óvodánkkal. Ekkor tartjuk az első szülői értekezletünket, mely során a szülők tájékoztatást kapnak az óvodai életről, pedagógiai programunkról, házirendünkről, hagyományainkról, ünnepeinkről.
Kérdéseket tehetnek fel a pedagógusoknak, bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk. A szülők tájékoztatást kapnak a beiratkozás menetéről, időpontjáról.
Várunk mindenkit sok szeretettel!
április 05, 2023

Mozgásfejlesztések a Pitypang Sport Óvodában

A gyermekek biológiai fejlődése, mozgásfejlődése, elsősorban rendszeres testmozgással, testedzéssel biztosítható. A 3-7 éves korosztály lételeme a mozgás. Miközben mozog, tapasztalatokat gyűjt, fejlődik csont- és izomrendszere, alakulnak mozgáskoordinációi, testi képességei.

március 27, 2023

Gratulálunk, Kati!!!

A mai napon megvolt a debreceni Magyar Bajnokság!!
 
Súly kategória: 1 hely
Abszolút kategória 1 hely
 
Köszönöm mindenkinek aki segített a fel készülésben. Darázs Ádámnak, Kovács Andreának, Magyar Erőemelő Szövetség, Magyar Paralimpiai Bizottságnak.
Köszönöm még a kollegáimnak, barátaimnak!
 
március 22, 2023

A Víz világnapja március 22.

„Víz! Se ízed nincs, se színed, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy. „
/Antoine, de Saint-Exupéry/
A Földünkhöz kapcsolódó minden nevezetes napról megemlékezünk, így került sor a víz témakörének, a Víz világnapjának megünneplésére március 22-én és a vízzel, víz takarékossággal kapcsolatos projekt szemléletű hetet szerveztünk.
A víz játékos megismerése ebben az életkorban nem is történhet másképp csak sok-sok játékos tevékenységgel, hisszük, hogy már ilyen kicsi korban meg kell tanítani a gyermekeknek a víz fontosságát, értékét, óvását.
A téma keretén belül foglalkozunk a vízi közlekedéssel, vízben és vízparton élő állatokkal, növényekkel, folyó és állóvizekkel, takarékos vízfelhasználással, vízszennyezéssel, vízzel kapcsolatos kísérleteket végeztünk. A nagyobbak a víz körforgását is megismerhették.
Ezekhez komplex módon terveztünk színes tevékenységeket, verseket, meséket, énekeket, dalokat, kézműves és mozgásos játékokat.
A csoportokban, folyosókon egy varázslatos, vizes, tengeri környezetet alakítottunk ki melyet a gyermekek és az óvodapedagógusok készítettek.
A hetet a Bóbita kórus tavaszi és víz témájú fellépése zárja pénteken.
 
február 24, 2023

Iskolacsipegető foglalkozásokra jelentkezés 2023/24

Kedves Szülők!
Leendő elsősök részére négy alkalommal tartunk iskolacsipegető foglalkozásokat, melyekre az alábbi űrlapon keresztül jelentkezhetnek.
A foglalkozásokkal egyidőben a szülőknek is kínálunk programokat, melyek témáit, moderátorait szintén az űrlapon olvashatják. Ezekre az alkalmakra nem kell jelentkezni, szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Bármilyen témában kérdéseket tudnak küldeni az űrlap utolsó pontjában és a helyszínen is.
Az alkalmakat a jelentkezések sorrendjében töltjük be. Amennyiben egy alkalomra többen jelentkeznek, személyesen vesszük fel az érintettekkel a kapcsolatot másik időpont választása céljából.
Jelentkezés az iskolacsipegető foglalkozásokra: https://forms.gle/KVAkzyLn1qbCVcNA8
Emlékeztetőül jelezzük, hogy:
2023. március 1-jén intézményi tájékoztatót tartunk az Árpád Fejedelem tér 1. sz. alatti iskolaépületünk aulájában. Kezdés 17:00
Ugyanezen napon tartjuk első alkalomra jelentkező 40 gyereknek az iskolacsipegető foglalkozásunkat. Gyülekező: 16:45-től Árpád aula.
Kérdés esetén kérjük keressenek Bennünket bizalommal. Szeretettel várunk minden kedves szülőt és gyereket!
Üdvözlettel,
Vezetőség
+36 23 919 161 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
február 05, 2023

Újabb segítség a budakeszi beteg kislánynak, Telegdi Szimonettának

A Városháza után a Pitypang Óvoda bejáratához is kihelyeztünk egy kupakgyűjtő szívet. Most már 2 helyen is leadhatják a kupakokat azok a budakeszi lakosok, akik Szimi gyógyítási költségeihez szeretnének hozzájárulni.

 

www.facebook.com/gyoriottilia

 

Facebook

Partnerek

Információk

Cím: 2092 Budakeszi, Zichy Péter utca 31.
Telefon: 06-23 451-505
Fax: 06-23 451-505
Vezető: Varga Valentina
Honlap:  pitypangsportovoda.hu
e-mail cím:  pitypangsportovoda@gmail.com

Irakozz fel hírlevelünkre

Értesülshetsz a legfrissebb eseményekről