Pitypang hírek

november 12, 2021

Tájékoztató a tankötelezettséggel kapcsolatban

Kedves Szülők!

Kérem, olvassák el figyelmesen az Oktatási Hivatal tájékoztatóját az iskolakezdés halasztásával, illetve a hat éves kor előtti iskolakezdéssel kapcsolatban.
Intézményünkben elvégeztük az gyógypedagógiai szűrést minden 5 évnél idősebb gyermek esetében. Az óvodapedagógusoktól és a gyógypedagógusoktól fogadó óra keretén belül tájékozódhattak az óvoda álláspontjáról gyermekük iskolakezdésével kapcsolatban.
Amennyiben még nem tájékozódtak, kérem, tegyék meg minél előbb. Tanköteles korú az az óvodás gyermek, aki 2022. augusztus 31-ig betölti a hatodik életévét.

Az iskolakezdés halasztása, az óvodában maradás, a szülő kérelme alapján történik az Oktatási Hivatal felületén, vagy az Oktatási Hivatal felé megküldött postai levél formájában. A kérelem benyújtására 2021. december végétől 2002. január 18-ig van lehetőség. A kérelem mellékletei azok a szakvélemények - pedagógiai vélemény, gyógypedagógiai vélemény, szakorvosi igazolás..., melyek azt támasztják alá, hogy a gyermeknek szüksége van még egy év óvodai ellátásra. Szülői kérésre az óvodapedagógus és a gyógypedagógus kollégák elkészítik a véleményüket, melyet csatolhatnak az Oktatási Hivatal felé küldött kérelemhez. Kérem, időben jelezzék, lehetőség szerint, november hónapban, ha szükségük lesz a pedagógiai vélemények kiállítására. Azok a gyermekek, akiknek szüleik nem kérelmezik az óvodában maradást, kötelezően megkezdik az iskolát 2022. szeptember 1-én. Az iskolai beiratkozás várhatóan 2022 áprilisában lesz. Az iskolai beiratkozáshoz az óvoda már nem állít ki szakvéleményt.

Tankötelezettség tájékoztató dokumentum letöltése


Együttműködésüket köszönöm!

Budakeszi, 2021.11.11.

Tisztelettel:

Varga Katalin
intézményvezető

 

november 11, 2021

Új felület a Schoolsystem étkezési rendszernél

Kedves Szülők,

Szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a Schoolsystem szülői felülete megújul. A belépési adatok nem változnak. Bejelentkezés után azonban egy új, letisztult felület fogadja a felhasználót.

szeptember 30, 2021

Áldozatvédelem

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és az IM közötti együttműködésnek köszönhetően, a bűncselekmény áldozatainak:

szeptember 20, 2021

Szeptember 22-én szüreti mulatság a Pitypang Sport Óvodában!


A talpalávalót húzza Danhauser Zoltán és Zenekara. Táncokat tanítja Kovács Henrik és Kiss Zsuzsanna. Minden középsős és nagycsoportos gyermeket sok szeretettel várunk!

május 27, 2021

GRATULÁLUNK Mezei Katinak!

Gratulálok Mezei Katinak, aki csapatban bronzérmes lett a grúziai Parafekvenyomó világkupán, egyéniben pedig 4. helyen végzett.

május 17, 2021

Hajrá!! Szurkol neked a Pitypang óvoda és az összes gyerkőc!!

A magyar para-erőemelő csapatunk megérkezett Georgiába, a május 20 és 23 között rendezendő Para-erőemelő Világkupa-sorozat 2021 következő állomására, Tbiliszibe.

 

április 14, 2021

Beiratkozás menete a 2021/2022-es nevelési évre

A beiratkozás a honlapról letöltött jelentkezési lap kitöltésével történik.

március 31, 2021

Leendő elsősöknek

BEIRATKOZÁSI ELJÁRÁSREND

Kedves Szülők, a beiratkozási időszak két napról HÉT NAPRA bővült 2021. április 10-16-ig.

március 03, 2021

Lakossági felmérés Budakeszi Oktatási Stratégiájához

 2020-ra új kihívások jelentkeztek Budakeszi oktatási kínálatában. Az Önkormányzat fenntartóként a bölcsődei és óvodai ellátásért felelős, ám a város koordinációs szerepben, a lakossági igények képviseletében kíván fellépni az oktatás magasabb szintjein is.

Facebook

Partnerek

Információk

Cím: 2092 Budakeszi, Zichy Péter utca 31.
Telefon: 06-23 451-505
Fax: 06-23 451-505
Vezető: Varga Katalin
Honlap:  pitypangsportovoda.hu
e-mail cím:  pitypangsportovoda@gmail.com

Irakozz fel hírlevelünkre

Értesülshetsz a legfrissebb eseményekről