Hírek

A Pitypang Óvoda szeretettel várja a kiscsoportosokat!

Az óvodakezdés, a kisgyermek közösségbe kerülése, a családok életében nagy változás. Ahhoz, hogy ez a beilleszkedés zökkenőmentes legyen, a szülőnek és gyerekeknek is fontos hangolódnia erre a szükségszerű kihívásra. Ezért jó, ha már a nyáron szánunk erre időt. Azoknál a családoknál, ahol a kisgyermek nem járt bölcsődébe, az óvodai beszoktatással kezdődik a közösségbe illeszkedés.

2023. április 26-27. 15.30-17.00
Óvodánkban a beiratkozást megelőzően nyílt napot, Csipegető napot, szervezünk, mely során lehetőségük van a gyermekeknek és szülőknek megismerkedni az óvodapedagógusokkal, óvodánkkal. Ekkor tartjuk az első szülői értekezletünket, mely során a szülők tájékoztatást kapnak az óvodai életről, pedagógiai programunkról, házirendünkről, hagyományainkról, ünnepeinkről.
Kérdéseket tehetnek fel a pedagógusoknak, bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk. A szülők tájékoztatást kapnak a beiratkozás menetéről, időpontjáról.
Várunk mindenkit sok szeretettel!

A gyermekek biológiai fejlődése, mozgásfejlődése, elsősorban rendszeres testmozgással, testedzéssel biztosítható. A 3-7 éves korosztály lételeme a mozgás. Miközben mozog, tapasztalatokat gyűjt, fejlődik csont- és izomrendszere, alakulnak mozgáskoordinációi, testi képességei.

Facebook

Partnerek

Információk

Cím: 2092 Budakeszi, Zichy Péter utca 31.
Telefon: 06-23 451-505
Fax: 06-23 451-505
Vezető: Varga Valentina
Honlap:  pitypangsportovoda.hu
e-mail cím:  pitypangsportovoda@gmail.com

Irakozz fel hírlevelünkre

Értesülshetsz a legfrissebb eseményekről